Bild

21/3…

21/3...

….är inte bara en helt galen låt, det är också dagen efter vårdagjämning och åter en fantastisk dag i mitt liv. Jag känner mig privilegierad på många olika sätt.
Jag har världens roligaste jobb där jag får träffa massor av trevliga, spännande människor, och sen att få kombinera vin och mat! Det är det absolut bästa jag vet.
Mitt mantra genom åren har varit ”Livet är för kort för dåligt vin” och ”Vin ska njutas tillsammans med god mat och människor man tycker om”.
Precis detta hände i fredags. Anders och Lotta hade bjudit in 17 fantastiska människor till sitt hus och de hade också lagat fantastiskt god mat, som jag fick äran att sätta viner till. Det var ett härligt sorl och många glada skratt runt bordet. Sex timmar senare, när jag och min kollega packat ihop våra glas och tömda flaskor, fulla av inspiration och glädje lämnade vi huset, där sorlet och skratten övergått till vacker sång. Det är mycket man inte vet om människor, men efter den kvällen vet iallfall jag allt som män vet om kvinnor!
Tack Lotta och Anders för att vi fick förtroendet att servera vinet under kvällen och för att vi fick dela den med er./ Ulrika

En tanke på “21/3…

  1. Underbart att ha er här. Vilken kväll! Goda viner och god mat i en fantastisk kombination. En rolig temakväll som jag varmt kan rekommendera. Kunnande och professionellt bemötande i alla delar. Stort tack till Ulrika och Henrik på House of Wine and Spirits!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s