”Lite dyrare mycket bättre mat”

untitledEn fantastisk kokbok med 13 kapitel om närproducerad mat i det vackra landskapet Uppland. Boken är på riktigt! Dessa  herrar har rest runt bland Upplands gårdsmejerier, fiskodlingar, hagar och jordgubbsland i ett helt år. 13 olika besök och tretton kapitel med vansinnigt roliga recept och vackra bilder. Recept som passar vardag som fest, morgon eller kväll, lyxfika och frukost.

Vad sägs om Anklever-Oxe på mörkt landgångsbröd, pallat äpple och BBQ-sås, Brödstekt aborre med nypotatis, nattslungad gurka och rökt laxmajo, avsluta det hela med Bulltårta.Vackert och enkelt när mat smakar som bäst. Råvaror som är producerade med själ och hjärta av människor som brinner och en kokbok av och med människor som kan förvalta denna glöd.
Du hittar även dryckestips till alla rätter i boken, är det kokkaffe som passar bäst så står det…

”-Riktigt bra råvaror som tagits fram av riktigt duktiga lokala råvaruproducenter, kostar pengar, men det tycker vi de är värda. Det är lite dyrare men mycket bättre mat” avslutar Martin, Anders, Alex & Peter.

Boken finns även att köpa på www.wine-and-spirits.se  Pris:199:-

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s