Valmiermuizas Bryggmästare

untitled

En ganska ovanlig dag på jobbet, men riktigt roligt. Aigars är en bryggmästare av format och produkterna ovanligt välgenomtänkta och bra. Ölet bryggs på eget vatten och med väl utvalda maltsorter. Valmiermuiza presenterade stolt sex olika ölsorter på Uppsala Öl och Whiskey Festival. Det var flera än vi som höjde ögonbrynen och tackade för presentationen. Det som var mest spännande var Beer Liquier och Frizz, två helt olika produkter. Den ena gjord till avec, ja, ni hörde rätt, och den andra en härligt fräsch cocktail på ljus lager och fläder. Årets sommardryck om vi får bestämma. Nu planerar vi, tillsammans med ett 30-tal personer att åka till Valmiera! Vissa möter våren i Paris, det gör inte vi i år, vi åker över sjön och njuter god mat, kultur och blir inspirerade av Aigars hantverk. Vill ni följa med?

3 tankar om “Valmiermuizas Bryggmästare

  1. Ping: Valmiermuizas Bryggmästare | House of Wine and Spirits blogg

  2. We met Aigars in Riga and he was very social and professional, and spent more than an hour with us and we had the pleasure of trying out a lot of different products from Valmiermuiza Brewery. Besides the excellent taste of all that we tries, we had a time of our life talking directly with ”the Man”, and our friend and ambassador in Sweden, Göran Hartmann.

Lämna ett svar till Jeff Avbryt svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s